109 900 000 Ft
1,6 M Ft/m2
109,9 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó nyaraló
Gyulakeszi eladó nyaraló

70  m2 alapterület
3 szoba
4668 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

A hivatalosan Gyulakeszihez tartozó, zártkerti 4668 nm-es terület ha Írországban lenne, akkor egészen bizonyosan tündérek és koboldok birodalma lenne.
De itt van Kékkúttól, Káptalantótitól és Mindszentkállától egy karnyújtásnyira, a Tanúhegyek ölelésében, ahol szürkemarha csorda vigyázza.
Sokaknak ismerős lehet, mert aki mostanság elvetődött erre a tájra, az biztosan felfigyelt az épület újjászületésére.
A régen szerényen megbúvó kis kő pince-présház nem kevés munka és még több gondoskodó szeretet árán ma olyan pompájában ragyoghat, amit talán soha nem látott!
A Papillon fogalom lett az ínyencek, a művészek és a felfedezők között, itt mindenki megállt pár percre, hogy a kert végéből csendben vegyen pár mély lélegzetet és elvigye magával azt az áldott pillanatot, azzal a látvánnyal, amelyet máshonnan nem élvezhetne.
Örökös, elvehetetlen és páratlan panorámájával a Tóti-hegy, a Gulács és Badacsony csodálható meg, az épület bejáratánál pedig a Csobánc áll őrt.
A régi pinceépület hasznos alapterülete 70 nm, ez eloszlik a földszinti és az emeleti részen, ezen kívül hatalmas terasz és kerti grillezőhely tágítja a lehetőségeket. Az ingatlan főút mellett áll, így megközelítése könnyű, a bejárathoz vaskapu kerül, ennek elhelyezése folyamatban van.
Az épületben alul egy 30 nm-es egybefüggő nappali-konyha és egy dupla vizesblokk (férfi és női wc) került kialakításra, fent egy nagyobb és egy kisebb hálószoba, valamint fürdőszoba. Így külön élvezhető a nappali közös társasági tere és az esti, elcsendesedős alvóhelyiségek.
A ház falazata vastag kőfal, alul téglás, a felső szinten gerendás fa födém található. Az eredeti dupla szárnyas fa ablakok teljesen fel lettek újítva és visszaépítve.
Víz és áram van, csatorna nincsen, zárt rendszerű emésztőt alakítottak ki.
Aprólékos műgonddal válogatták össze a szemet gyönyörködtető apró részleteket (homokfújt üvegbetétes ajtó, kilincsek, kő mosogatótál, szőlőkád a tusolónál, stb..)
Klíma hűti-fűti az alsó részt, fent nincsen kialakítva a fűtés, de elektromos panelekkel, vagy klímákkal ez is megoldható.
Az épület és környezete páratlan jelenség, olyan ingatlan, amihez fogható csak néha-néha bukkan fel! Esszenciálisan foglalja magába mindazt, amit az északi part jelent.
Megtekintése előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is lehetséges! Kell is. :)

hirdetés
© 2018