23 990 000 Ft
479,8 E Ft/m2
24 M Ft
479,8 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Győrzámoly eladó nyaraló

50  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
450 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Győr és a környékén élők számára, az Újfalui-kavicsbánya-tó, több, mint fogalom. Ez mindig is a városhoz karnyújtásnyi közelségben lévő, érintetlen természet szimbóluma volt, ahova sikk volt kirándulni.

Most vegyen egy mély lélegzetet, és játszon el a gondolattal, hogy itt akár életvitelszerűen is élhet! Az elmúlt tíz évben az egyik csodás pihenő-tó körül, komplett kis lakópark alakult ki, ahol tényleg csak kihalásos sorrendben lehet ingatlanhoz jutni. Amit most kínálunk az egy teljesen élhető méretű kis házikó, egy amerikai-konyhás nappalival, egy hálószobával, gardróbbal, fürdőszobával, egy korrekt méretű telekkel, és egy csodás panorámát kínáló stéggel!

A kis alapterületen sokat adó ingatlant elektromos panelek és ingerteres klíma fűti illetve hűti, ivóvize vezetékes, a gáz pedig az utcában van, ha lenne rá igény. Rezsije szinte láthatatlan, az a fajta semmihez sem fogható csend és nyugalom, ami egy lelakott panellakás áráért itt fogadja az embert, pedig konkrétan megfizethetetlen. Illetve: 23,99 millió forintért, épeszű alkuval az öné lehet!

  • elektromos
hirdetés
© 2018