28 500 000 Ft
814,3 E Ft/m2
28,5 M Ft
814,3 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Nyaraló eladó Gárdony, 35 négyzetméteres

35  m2 alapterület
1 és fél szoba
állapotú
243 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Hangulatos vízpart közeli Nyaraló Gárdonyban!
Megvételre kínálok egy ikernyaralót Gárdonyban, csupán 10 perces sétára a Velencei-tó partjától. Az ingatlan a közkedvelt számozott utcák elején található, így ideális választás mindazoknak, akik szeretik a nyugalmat és a természet közelségét.

Az épület egy 34,7 nm-es téglából épült hangulatos ház, mely az 1980-as években épült. Fafödémmel és palatetővel rendelkezik, padlás és a pince is tartozik hozzá. A ház karbantartott állapotban van, nem vizesedik, a pince száraz. A meleg vizet FÉG kéményes gázbojler biztosítja, míg a fűtést a nappaliban található gázkonvektor és a fürdőszobában elhelyezett gáz falifűtő látja el.

Az étkezőként funkcionáló beépített teraszról nyílik a konyha, a fürdőszoba-WC, valamint a nappali-hálószoba. A kényelem érdekében kábel TV és internet is rendelkezésre áll. A faablakok egy része már műanyagra lett cserélve, és szúnyoghálóval felszereltek. Az épület nyugati oldalán az ablakok redőnnyel is ellátottak, így biztosítva a kellemes klímát.

A hátsó kertre néző 6 nm-es melléképületben egy további hálófülkét alakítottak ki, mely télen-nyáron lakható. Ezenkívül, a kerti munkákhoz szükséges eszközöknek a szerszámtároló faház biztosít helyet. A bevásárlási lehetőség mindössze 5 perc sétatávolságra található, így minden kényelem adott a hétvégi pihenéshez vagy nyaraláshoz. Ha Ön is egy hangulatos nyaralót keres jó infrastruktúrával, ne habozzon, hívjon bátran a hét bármelyik napján!

  • gáz (héra)
  • Épület szint: 1. emelet
hirdetés
© 2018