39 900 000 Ft
498,8 E Ft/m2
39,9 M Ft
498,8 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Nyaraló eladó Dunakeszi, 80 négyzetméteres

80  m2 alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
100 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Dunakeszi külterületén eladó egy nyaraló a Tőzeg tavak mellett.


Az ingatlan 80 nm alapterületű, könnyűszerkezetből épült, állandó lakhatásra is alkalmas. Elsősorban a horgászat szerelmeseinek figyelmébe ajánlom.

Az ingatlan 2009 - ben épült, impregnált fa szerkezettel. Szigetelése belül kőzetgyapot, a homlokzat 6 cm hungarocell szigeteléssel és nemes vakolattal borítva. A teteje zsindely, melynek a fóliázását 3 éve cseréltette a tulajdonos. A nyílászárók korszerű műanyag nyílászárók, a bejárati ajtó pedig 5 ponton záródó biztonsági ajtó.

A villany vezetékek rézből vannak. A szobák laminált parkettával, az emeleti fürdőszoba vinyllel, az alsó szint pedig kő burkolattal ellátott. A ház melegét kandalló biztosítja, ezen a területen gáz nincs. A lépcsőtérben helyet kapott egy hűtő - fűtő klíma is.Található a telken 2 db 12 m mély fúrt kút, amely emberi fogyasztásra nem alkalmas, de mosni és tisztálkodni lehet vele. A szennyvíz egy zárt emésztőbe kerül melyet szippantani kell.

Jelenlegi kialakítása: amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba, de egy kis átalakítással könnyedén átalakítható nappali + 3 hálószobássá is. A nappaliból kilépve egy nyitott terasz található, melytől a tó partja 2-3 méterre van. Stég jelenleg nincs, de kivitelezhető. Az utca fronton tolókapuval ellátott fedett kocsibeálló van. A Dunakeszi Auchan bevásárlóközpont 10 perces kényelmes sétára található.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.

  • elektromos
hirdetés
© 2018