19 500 000 Ft
453,5 E Ft/m2
19,5 M Ft
453,5 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Bár eladó nyaraló

43  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
815 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Tisztelt Érdeklődő!

A fenti ingatlan Bár-üdülőtelepen található, itt vált eladóvá egy 815 m2-es nagyságú telek és a rajta található kb. 45 m2-es alapterületű ház. Az ingatlan szép és nyugodt helyen található, az 56-os főútról majd egy kisebb emelkedőn keresztül közelíthető meg.
A telek enyhén lejtős, jelenleg nincs körbekerítve. A telek fölső részéig lehet autóval eljutni, a tulajdonos többnyire azon a helyen parkolt. Az épülethez betonozott úton / járdán mehetünk a saját, gyümölcsfákkal tarkított kert terület mellett. Az épület terasza a Duna irányába néz.

Az épület nyílászárói fából és hőszigetelt üvegből készültek. A falakat szigetelték, a tetőt és a csatornákat néhány éve lecserélték. A terasz-, erkély-, és a bejárati ajtón zsalugáter található. A bejárati ajtó melletti terasz rész térkövezett, baráti összejövetelekre, grillezésre tökéletesen alkalmas.

A jelenlegi tulajdonosok kora tavasztól késő őszig használták az ingatlant, így egy kandalló elegendő volt, hogy a fűtést megoldják. Ha valaki állandó lakhelyként vásárolná meg, akkor egy hűtő-fűtő klíma és H-tarifás villanyóra megoldással költéghatékonyan tudná a meleget biztosítani, illetve a nyári melegben a hűtést a tetőtérben megoldani.

A fürdőszobában egy zuhanykabin található, amihez a melegvizet egy nagy bojler szolgáltatja.

Az emeletre csigalépcső vezet fel, de ha valakinek a csigalépcsős megoldás nem megfelelő, akkor a tároló falának kivételével átalakítható és az így elveszett helyiséget a lépcső alatt egy tároló rendszer kialakításával pótolni lehet.

A konyhaként és ebédlőként funkcionáló helyiségből vezet le a 12 négyzetméteres pincébe néhány lépcsőfok.

A telken 2-3 meggy- és cseresznyefa található, de lenne hely veteményeskertnek vagy akár több gyümölcsfának is.

Hívjon és megtekintjük az ingatlant!

Tisztelettel
Szabó Zsolt Győző
Városi Ingatlaniroda

  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 2. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018