99 000 000 Ft
1,9 M Ft/m2
99 M Ft
1,9 M Ft/m2

Eladó nyaraló
Eladó 1+1 szobás nyaraló Balatonfenyves

52  m2 alapterület
1 és fél szoba
Felújított állapotú
474 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Balatonfenyvesen, 100 méterre a tó partjától eladó egy 474 m2-es, összközműves telken álló, hetvenes években épült, 52 m2 alapterületű, téglaépítésű nyaraló. Az épület beépített terasz, nappali-konyha, hálószoba, étkező, fürdőszoba tagolású, fűtése és melegvíz-ellátása kombi gázcirkóval történik.
A ház minden évszakban használható, így kiválóan alkalmas hétvégi pihenésre, üdülésre, vagy akár életvitelszerű, állandó lakhatásra is.
Az épületet 4 éve teljes körűen felújították, kicserélték a burkolatokat, a nyílászárókat, felújították a konyhát, a fürdőszobát, a tetőt és a szigetelést, a nappaliba légkondicionáló berendezést szereltek. A ház kertje gondozott, fúrt kút, több tároló és egy fedett grillező található benne.
Az ingatlan Üh-1 jelű hétvégi házas építési övezetben helyezkedik el, maximális beépíthetősége 20%, a megengedett legnagyobb épületmagasság 4,5 méter, így igény esetén a meglévő épület bővíthető.
A nyaraló az M7 autópályától 4 km-re, csendes, rendezett utcában található, a legközelebbi kiépített strand 10 perces sétával érhető el.

  • gáz (cirko)
hirdetés
© 2018