129 000 000 Ft
626,2 E Ft/m2
129 M Ft
626,2 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Gyenesdiás eladó nyaraló

206  m2 alapterület
5 szoba
1000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

KIEMELT MEGBÍZÁS
A Balaton északi partján, Gyenesdiáson ajánlom figyelmükbe ezt a családi házat. Tégla építésű, szigetelt. Összközműves. A település Balaton felőli részén található, csendes egyirányú utcában. Bolt, óvoda, iskola, strand pár perces sétával elérhető. Nappali, három szoba, kettő fürdő szoba. Fűtése gáz-cirkó kazánnal megoldott. Jó elosztású és elrendezésű családi ház. Nyaralónak és életvitel szerű ott lakásra egyaránt kiváló megoldás. Kertje jó méretű, parkosított, bekerített. A házban ki lett alakítva egy garázs is. Alsó szinten konyha, étkező, nappali, szoba és fürdő-wc található. Az emeleten fürdő és három szoba kapott helyet.

-nappali, három szoba, kettő fürdő
-gáz-cirkó fűtés
-tégla építés, szigetelt
-jó méretű parkosított kert
-alsó Gyenesdiás

A település két vasúti megállóval (Gyenesdiás és Alsógyenes) kapcsolódik a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonalhoz. A Tapolca és Keszthely között közlekedő személyvonatokon kívül több távolsági járat is megáll a két megállóhelyen, így összeköttetésben áll Celldömölkkel, Szombathellyel, Kaposvárral és Péccsel, valamint nyáron Sopronnal is. A települést kelet-nyugati irányban a Balaton északi partján végigfutó 71-es másodrendű főút szeli át. Autóbuszközlekedése sűrű, mivel több Keszthely felől induló elővárosi, helyközi és távolsági járat érinti a települést, de emellett a keszthelyi 1-es jelzésű helyi járat is kitér a község felé.
Gyenes és Diás 1840-ben egyesült, így létrejött az önálló önkormányzattal bíró Gyenesdiás, amely 1871-ben kapott önálló iskolát. A település lakossága még a 20. század elején is szinte kizárólag mezőgazdaságból élt.
A község modernizációja 1945 után zajlott le, melynek egyik legfontosabb lépése 1954-ben az évek óta a Balaton legjobb strandfürdőjének megépítése volt. Azóta az idegenforgalom vált a település fő jövedelemforrásává.



Hívjon bizalommal!

  • gáz (cirko)
  • terasz
hirdetés
© 2018