39 000 000 Ft
629 E Ft/m2
39 M Ft
629 E Ft/m2

Eladó lakás
Székesfehérvár eladó lakás

62  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Befektetésnek ideális ez a Királykút lakónegyedben lévő, 2 szoba + 1 félszobás, 4. emeleti panellakás a belváros szélén, liftes házban. A lakás azonnal birtokba vehető!

Székesfehérvár egyik népszerű lakótelepén található ez a lakás, ami a belvárostól alig 10 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána csend és nyugalom vár arra, aki ezt lakást választja. A belváros, bölcsődék, óvodák, iskolák, orvosi rendelők üzletek és egyéb közintézmények gyalog is könnyen elérhető távolságban vannak.

A lakás eredeti állapotban van, de nagyon szépen vigyáztak rá. Értelemszerűen ráfér egy felújítás, hogy a mai kor igényei szerint nézzen ki, de akik csak később tudnak erre pénzt elkülöníteni, azok számára is megfelelő lehet.

Az épület korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval is fel vannak szerelve. A nyári meleget pedig egy klíma segít elviselhetővé tenni. A fűtés távhővel történik. A fűtés költség alacsonyan tartható, hiszen középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is

hirdetés
© 2018