52 900 000 Ft
523,8 E Ft/m2
52,9 M Ft
523,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Szeged eladó lakás a Zoltán utcában

101  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Egyedülálló lehetőség, csakis a mi kínálatunkban!

 

A belvároshoz és a Londoni körúton kívül, Árkád mellett közvetlenül.

 

Nappali + két hálószobás (tulajdoni lapon: 96nm) napfényes, 1. emeleti, két erkéllyel rendelkező, kertre és utcára is néző téglalakás eladó, kiváló helyen és közlekedéssel, csendes utcában az Árkádhoz közel, 4 szintes, kifejezetten szép és rendezett társasházban.

 

Kivételes lehetőséget kínálunk hosszabb távon gondolkozóknak. Nagyon jó paraméterekkel rendelkező ingatlan, amely számos lehetőséget rejt magában. Olyan vevőt keresünk, akinek meg tudjuk mutatni az ingatlanban rejlő lehetőségeket. További részletekért kérjük keressen az alábbi elérhetőségeinken.

 

 

Finanszírozás
Készpénzzel és hitellel is megvásárolható ingatlan. A legjobb tudásunk és szakértelmünkkel várjuk új és meglévő Ügyfeleinket díjmentes tanácsadással és hitelügyintézéssel.

 

Műszaki
Társasház: Tetőszerkezet, héjazatcsere megtörtént egy évvel ezelőtt. A lakásban bélelt kémény és 2013-as kazán.
Felületképzések: A lakás falburkolatai tömör fából készült lambéria és festett falak.
Burkolatok: Az ingatlan jelenlegi domináns burkolata a fa parketta. A vizes helyiségekben és az erkélyeken kőburkolat található.
Nyílászárók: Műanyag, a külső 1 éve cserélve, hőszigetelt üvegekre.
Fűtés/hűtés: A fűtés jelenleg kazánról működő, radiátoros fűtés.
Kert: Osztatlan közös kert, amely a társasház egészéhez tartozik.

 

Környék és közlekedés
Az ingatlan Rókus és Móraváros; a Kálvária és a Kossuth Lajos sugárút között, a Londoni körút vonzáskörzetében, városias környezetben alacsonyabb (3,4 szintes) lakóépületek között.

 

Tömegközlekedés: A 13 és 13a buszokkal Tarjántól a Cserepessorig, 21-es és 77-es busszal az Algyői útig, 36-os busszal a Dóm tértől egészen a Széksósi útig tudunk közlekedni. 3 és 3f villamossal a Kálvária sugárút és Makkosháza között, a 4-es villamossal a Szabadkai út és Makkosháza között tudunk utazni. Trolibuszokkal (5,7,9,19), Szeged további lehetőségeket kínál. A közelben a Mars térről, pedig távolsági buszokkal az ország különböző pontjaira utazhatunk.

 

Ajánljuk
Az ingatlant ajánlom azoknak, akik szeretnének egy kiváló befektetési lehetőséget vásárolni Szeged kiemelkedő pontján. Továbbá családoknak, akár 2-3 gyermekkel, akiknek fontos az elérhetőség, de egy csendes utcában szeretnének élni.

hirdetés
© 2018