49 700 000 Ft
741,8 E Ft/m2
49,7 M Ft
741,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Sopron, 2 szobás

67  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ADUÁSZ INGATLAN SOPRONBAN!

AHONNAN AZ ALPOK HÓFÖDTE CSÚCSAI MÁR LÁTHATÓK!

Lakjon, fektessen be, bővítse vállalkozását, Ausztriától kéznyújtásnyira "A hűség városában”!
KIVÉTELES LOKÁCIÓ: ez a 90 m2-es, 1. emeleti, 2 szobás, konyha/étkezős lakás, Sopron szívében található, közel mindenhez, amire csak szüksége lehet. A lakásban 2 szoba, konyha/étkező, közlekedő, gardrób, 2 WC és fürdőszoba található (építési terv szerint), a padozat és a fűtésrendszer igény szerint alakítható.
Pluszban, a tető és padlástér is beépíthető, növelve a hasznos teret és a befektetés hatékonyságát (kb.80-150 m2).
Tárolóval is rendelkezik, a parkolás az utcán térítésmentesen is megoldható.
Az ingatlan a város pezsgő életének középpontjában van, egy lépésre az üzletektől, éttermektől, kávézóktól, gyógyszertártól, bankoktól és iskoláktól. Minden, amire szüksége lehet, a közelben megtalálható, beleértve a taxi és buszmegállókat, a vasúti és buszpályaudvart.
ÁTALAKÍTÁSI POTENCIÁL: a lakás jelenlegi készültségi foka kb. 60%, így lehetőség van arra, hogy a saját elképzelései szerint alakítsa át:
1. GARZON LAKÁS + IRODÁK - saját vagy kiadás céllal. A személyzeti és ügyfélmosdó kialakítva, a folyosó várónak is alkalmas.
2. ÜZLETI VAGY IRODA céljára hasznosítva minden helyiség. A személyzeti és ügyfélmosdó kialakítva, zuhanyzóval a folyosó megfelelő szélessége okából várónak alkalmas.
TETŐ/PADLÁSTÉR BEÉPÍTÉS: Az ingatlan tetőtere, padlástere (2024-ben felújítva), - további befektetési lehetőségeket kínálva - beépítési adottságokkal is rendelkezik (kb.80-150 m2). Ez esetben, a fent felsorolt funkciók bár melyike, nagyobb volumenben megvalósítható.
Beépítettsége ritka magas, 95 % körüli, köszönhetően a függőleges 8 m-es tűzfalnak és az 1 m magas ablakos, parapet falnak, mely rendkívül világossá is teszi a teret.
Akár, újabb önálló lakások is kialakíthatók.
Igény esetén, bármely variációban tudjuk vállalni, az ingatlan - elképzelés szerinti - akár a kulcsrakész állapot kivitelezését is.
Ne hagyja ki, Sopronban nemcsak a kaszinóban lehet nyertes!
ÁR: Az ingatlan sokoldalúságát tetézi, hogy az ár rugalmas az Ön elképzeléséhez is igazodik.
Szánjon rá pár percet, - ha Ön egy jó üzletember - tekintse meg és tegyen egy korrekt ajánlatot!
Hisz, egy ingatlan mindig annyit ér, amennyiért megveszik!
Az ingatlan eladás nem ingatlanközvetítőn keresztül, hanem magánértékesítéssel történik.

hirdetés
© 2018