111 000 000 Ft
2,4 M Ft/m2
111 M Ft
2,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Siófok lakás eladó, 1+1 szobás

47  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

*** Örökpanoráma, erkély, wellness, teremgarázs és tároló ***

Eladó Siófokon, az aranyparton a Club218 Wellness apartmanház ikonikus épületében, egy tégla építésű, erkélyes, 6. emeleti lakás.

A lakás 47 m², amihez egy 8 m²-es örökpanorámás erkély tartozik. A tulajdoni lapon 51 m² szerepel.

A nagy méretű amerikai konyhás nappaliba lépve elénk tárul a balatoni panoráma. Nincsenek belógó fák, épületek, nem oldalsó panoráma, teljes értékű, zavartalan 180°-os panoráma fogad minket.

A víz szinte szemmagasságban található, ilyenkor érezzük igazán, hogy kerek a Föld. Itt tud feltöltődni az ember, itt nincs szükség semmilyen kütyüre, csak csodálni kell a természetet.

A táj és a naplemente ezer arcát mutatja felénk. Jó időben erkélyről, rossz időben a nappaliból gyönyörködhetünk benne.

Az ablakokon redőny és szúnyogháló található, az erkélyen egy szélérzékelős elektromos napellenző, a nappaliban pedig klíma. A lakás riasztóval felszerelt.

Az ingatlan egész évben használható, a társasháznak saját kazánja van, így a fűtés és melegvíz elszámolása is egyedi mérés alapján történik.
A konyhabútor méretre készült és gépesített (sütő, főzőlap, elszívó, mosgatógép, hűtő). A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot és a gépeket is.

Az épület aljában egész évben nyitva tartó Wellness részleg üzemel medencével, jacuzzival, szaunákkal és konditeremmel. A Wellness-t csak a ház lakói használhatják.

A társasháznak 0-24-es portaszolgálata van. Saját, lekerített, gondozott kertje, ahonnan közvetlen a vízpartra juthatunk.
Az épület alatti teremgarázsban 1 db garázsbeállóhely opcionálisan megvásárolható +10 Millió Ft-ért, valamint egy 4 m²-es tároló + 4 Millió Ft-ért.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hívjon és élvezze Ön is az igazi balatoni életérzést ebben a remek ingatlanban!

  • CSOK igényelhető
  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 6.
  • Épület szint: 9. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018