59 900 000 Ft
982 E Ft/m2
59,9 M Ft
982 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Siófok, 2 szobás

61  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Siófok belvárosában kínálom eladásra ezt a fiatalos és modern stílusú, újszerű állapotú 2020-ban épült tégla lakást. Az elhelyezkedése kiváló:
- Siófok Fő tere, a központ 450 méter.
- Siófoki központi autóbusz pályaudvar 100 méter.
- Vasútállomás 150 méter.
- Petőfi sétány és a Nagystrand (Balaton) szintén 400 méter.

A nettó 61 m2-es lakótér belső 2 szintes és a társasház 3. szintjéről közelíthető meg. Az ingatlan berendezett és felszerelt, így azonnal beköltözhető. A lakás nagyon alacsony fenntartási költséggel bír:
- 12 cm szigetelés a falakon.
- 20 cm kőzetgyapot a padláson.
- 3 rétegű szigetelt nyílászárók.
- 2 db hűtő fűtő klíma, szintenként 1-1 db.
- Gáz cirkó fűtés radiátoros hőleadással, a fürdőszobákban padlófűtéssel.
- Független az alatta lévő régebbi lakásoktól, azaz az új szerelvények (áram, víz, csatorna, fűtés, szellőzés) egyenesen a hálózatra kötve.
- Alacsony közös költség (8 000 + 2 000 Ft).

Az ingatlan elrendezése praktikus és kényelmes. Az alsó szinten található az előszoba, fürdőszoba wc-vel, amerikai konyhás nappali és az erkély, a felső szinten található a hálószoba gardróbbal és egy fürdőszoba wc-vel. A belvárostól csak pár perc sétára, mégis csöndes környezetben található, így ideális választás azoknak, akik szeretnék élvezni a város közelségét, de egyúttal nyugodt otthonra vágynak.

A lakás részét képezi egy erkély, ahonnan csodálatos panorámát nyújt a város. Az új nyílászárók, valamint a külső hőszigetelés gondoskodnak az optimális hő- és hangszigetelésről. Emellett az ingatlanhoz udvari gépjárműbeálló lehetőség is tartozik, így parkolási gondokkal sem kell bajlódni. A gépjárműbeálló kötelezően megvásárolandó, ára 3 millió forint.

A lakás amerikai konyhás, mely modern és praktikus megoldást nyújt a mindennapi főzéshez. Az alsó és a felső szinten elhelyezett klíma garantálja a tökéletes komfortérzetet. A beépített szekrények praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak, így még több hely marad a lakótérben.

Befektetésnek is tökéletesen alkalmas, hiszen a társasházban engedélyezett a rövid távú lakáskiadás is, de hosszú távra albérlőnek is könnyen kiadható.
Megegyezés kérdése az áron felül:
- A lakásban található teljes bútorzat és háztartási gépek.
- Eladó, mint bejáratott apartman, a hozzá tartozó Európa legnagyobb szálláskereső portál profiljával, (10 pontból jelenleg 9.9) a Google felületen használt fiókkal, e-mail címmel, kihelyezett kulcsszéffel stb.

Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét minden napján megtekinthető. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot egyeztetne ne habozzon, hívjon még ma!
Kár lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget!

hirdetés
© 2018