22 500 000 Ft
284,8 E Ft/m2
22,5 M Ft
284,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Miskolc, 3 szobás

79  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Miskolcon a Selyemrét utcában a belvároshoz közel 79 m2-es társasházi lakás magánszemélytől eladó. A lakás 3. emeletes téglaépület legfelső, 3. emeletén található, két lakás (36 m2 és 43 m2) került összenyitásra 2017-ben.
Az egybenyitás alkalmával gazdaságos és korszerű cirkó központi fűtés került kialakításra, mobil termosztáttal, aminek köszönhetően egy év teljes gázszámlája (fűtés és főzés) legfeljebb 150 ezer forint.
Az eredeti két bejárat megmaradt, két előszobával, mindkét bejárati ajtó műanyag biztonsági ajtóra lett kicserélve, valamint az összes nyílászáró cseréje megtörtént, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
Az előszobákban számos beépített tárolószekrény található.
A lakás két erkéllyel és két fürdőszobával rendelkezik: a hálószobához tartozó fürdőszoba teljesen felújításra került, Ravak fürdőkáddal, a másik fürdőszoba zuhanyzótálcás. A körbejárható lakás 3 nagy szobával rendelkezik, a nappaliban található klíma a meleg napokon az egész lakást képes lehűteni. A nagy konyhában spájz is található.
A lakáshoz 2 db pinceszinten található tároló tartozik.
A társasház jó lakóközösségben, csendes környezetben található, az ablakok zöldre néznek, de közel a belvároshoz: a tömegközlekedés 100m-re, a belváros 10 percre elérhető sétával. Az épület közvetlen szomszédságában bölcsőde, óvoda működik, strand, Tiszai pályaudvar.
A lakások különválasztása minimális befektetéssel megoldható igény esetén. CSOK igényelhető.
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!

  • CSOK igényelhető
  • komfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 3. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018