30 900 000 Ft
618 E Ft/m2
30,9 M Ft
618 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Kecskemét

50  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

!!! Kecskemét - Széchenyivárosban 2 szobás felújított lakás SÜRGŐSEN ELADÓ !!!

ELADÓ egy felújított, 50 m2-es, 2 szobás lakás Kecskemét szívében, HUF áron.
A lakás egy tízemeletes társasház 4. emeletén helyezkedik el, mely lifttel (hívó típusú) is megközelíthető. Kényelmes és funkcionális elrendezésű ingatlan: két külön bejáratú szoba, fürdőszoba- tusolóval, külön WC, új, gépesített konyha áll az új tulajdonos rendelkezésére.

A lakás teljes körűen felújításra került: új burkolatok lettek elhelyezve, új beltéri fa ajtók, az ablakok műanyag nyílászárókra lettek cserélve, melyek szúnyoghálóval és redőnnyel vannak felszerelve, új villanyvezetékek. A komfortérzetet növeli, hogy a szobákban hűtő-fűtő klímák gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről, míg a távfűtés egyedi mérője a fűtési költségek pontos kontrollját teszi lehetővé. A lakásból nyíló Dombra néző panoráma különleges hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. Ezen felül, az ingatlan saját, zárható folyosóval rendelkezik, amely extra tárolási lehetőséget biztosít az ott élők számára.

Kecskemét városa dinamikusan fejlődő közösség, melynek kulturális és gazdasági élete rendkívül pezsgő. A város kiváló infrastruktúrával rendelkezik, többek között oktatási intézmények, egészségügyi szolgáltatások, szórakozási és vásárlási lehetőségek széles skálájának otthona. A jó közlekedési kapcsolatok és a város központi fekvése miatt Kecskemét ideális választás mindazok számára, akik a városi élet minden kényelmét élvezni szeretnék, miközben nem mondják le a nyugodt környezet adta előnyökről. Az itt eladásra kínált lakás kiváló lehetőség mindazok számára, akik egy modern, kényelmes otthont keresnek Kecskemét - Széchenyivárosban, egy élénk, de mégis nyugodt lakóközösségben.

Hívjon és nézzük meg!

hirdetés
© 2018