32 900 000 Ft
470 E Ft/m2
32,9 M Ft
470 E Ft/m2
+36 20 392 2660
Referens Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Eladó lakás
Gyula eladó lakás

70  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Gyulán, a Budapest körúton, tökéletes helyen eladóvá vált egy nagyon jó elrendezésű, tágas lakás. Az ingatlan tégla építésű, mágneszárral ellátott tömb 2. emeletén található. A lakás 70 nm alapterületű, melyben egy előszoba, 3 szoba, külön fürdő és WC, nagy méretű konyha és kamra is helyet kapott. Az ingatlanban felújítás keretében cserélve lett a bejárati ajtó, 10 ponton záródó acélajtóra, a szobákban és a konyhában laminált padló lett elhelyezve, emellett a konyhabútor cseréje is megtörtént és a fürdőszoba, valamint a WC is új burkolatot kapott. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak. Az ablakok az eredeti kétszárnyas típusúak. Az előszobában két nagy méretű beépített gardróbszekrény található. A nyári hónapokban egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.
A közelben található iskola, óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt és orvosi centrum is, a belváros mindössze 5 perces biciklizéssel elérhető, de a Csabai út is könnyen elérhető. Emellett a helyi járatú busz megállója is a tömb előtt van.
Ajánlom családoknak, de akár fiatal vagy idős házaspárnak is.
Az ingatlan jelenleg bérbe van adva, így befektetőknek is tökéletes választás, hiszen megegyezés szerint a bérlő tovább is bérelné a lakást. A berendezési tárgyak külön megegyezés tárgyát képezik.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az ingatlanpiacon ritkán fellelhető lakás hívjon mielőbb és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

  • CSOK igényelhető
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 4. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018