27 160 000 Ft
970 E Ft/m2
27,2 M Ft
970 E Ft/m2

Eladó lakás
Eger új építésű lakás eladó, 1 szobás

28  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

EGER belvárosától 10 percre: a Cifra hóstyán, ÚJÉPÍTÉSŰ MODERN Társasház épül!!!
Az ingatlanok elosztása kiváló: kellemes életterű amerikai konyhás nappalik, hálószobák és fürdőszobák lesznek kialakítva prémium minőségben.
A földszinten lévő 28 nm-es lakásban a nappali közös ajtóval kerül egybenyitva a konyhával, továbbá előtér és egy fürdőszoba kerül kialakításra toilettel.
A biztonságos, telken belüli parkolás az udvaron lévő nyílt kocsibeállókban biztosított, amelyet egy elektromoson működtethető kapun keresztül lehet megközelíteni. --------------------- A 24 lakásos kínálatban megtalálható 1 szobás lakás és nagyobb alapterületű: 3 szobás, teraszos ingatlan is.
Az épület a 2022. évi energetikai követelmények figyelembevételével lett megtervezve: korszerű hőszivattyús, hűtő-fűtő klíma rendszer, BB energetikai besorolás!
Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik, tartalmazza a választható burkolatokat, szanitereket valamint a hőszivattyús hűtő-fűtő rendszert.
Az első lakást kereső fiatalok, nagycsaládosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják az álmaik otthonát! ------------------------------------------- A tervezett átadás: 2023. IV. negyedév.

Ügyvédi háttérrel, ingyenes pénzügyi tanácsadással és kedvezményes hitellel segítjük a vásárlását!
Várom a megtisztelő hívását!

hirdetés
© 2018