23 500 000 Ft
427,3 E Ft/m2
23,5 M Ft
427,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Dombóvár

55  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ KÉT SZOBÁS LAKÁS DOMBÓVÁR BELVÁROSÁBAN – első lakásnak és befektetésnek is kíváló lehetőség! 
 
Eladó egy igazán jó állapotú, 55 m²-es, praktikusan átalakított és felújított lakás a Pannónia úton. A lakás kialakítása praktikus és kényelmes: két hálószoba, egy konyha, étkező, előszoba, közlekedő, kamra, valamint egy átalakított, nagyobb fürdőszoba és külön WC áll rendelkezésünkre. A reggeli kávéhoz, vagy az esti feltöltődésre ideáils helyszínt kínál a hangulatosan kialakított erkély. 
 
A hidegebb napokon az otthon melegét távhő biztosítja, a nyári melegebb hónapokban pedig a hálószobába felszerelt klíma felel a lakás optimális hőmérsékletéért.
 
A magasföldszintes társasház második emeletén található ingatlan kiváló lokációval rendelkezik. Minden ami a mindennapi élethez szükséges, csak egy rövid sétára található! Élelmiszerbolt, óvoda, középiskola 200 méteren belül, de hamar elérhetőek vendéglátóegységek, vagy más intézmények is, így hivatalok, általános iskola, vagy épp zeneiskola.
 
Állapota és elhelyezkedése miatt befektetésnek is remek lehetőség, hiszen gyorsan kiadható, így a bérlemény folyamatos jövedelmet hozhat. Igény esetén akár bútorokkal együtt eladó! Ez a lakás tökéletes választás lehet számodra! 
 
Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ez az igényesen kialakított, két szobás belvárosi lakás, keress bizalommal!
 
Sári Enikő Ingatlanértékesítő 

hirdetés
© 2018