39 900 000 Ft
712,5 E Ft/m2
39,9 M Ft
712,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Csepel-Szabótelepen, Ady Endre út, 3 szobás

56  m2 alapterület
3 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk Csepel központjához közel egy gyönyörű panorámás, 10. emeleti, felújított, tehermentes lakást. Az ingatlan 3 szobás, a konyhája ablakos, ami kiváló fényviszonyokat biztosít. A ház, amiben az ingatlan található, 1980-ban épült panel szerkezetű, így a korszerűsített izolációnak köszönhetően kedvező a fűtési hatékonysága. A lakáshoz házközponti fűtés szolgáltatás tartozik egyedi mérővel, amely lehetővé teszi a fogyasztás pontos nyomon követését.

A komfortérzetet növeli egy modern, hívó típusú lift, így a 10. emeleti elhelyezkedés sem jelenthet akadályt. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közeli központnak köszönhetően minden szükséges létesítmény, mint boltok, iskolák, parkok és tömegközlekedési eszközök könnyedén elérhetőek.

Az otthon melegét és hangulatát a légkondicionáló berendezés is fokozza, így a nyári napokon is kellemes hőmérséklet uralkodik az otthon minden szegletében. A lakás nemcsak a tágas és jól elosztott szobáknak köszönhetően nyújt kényelmet, hanem a lenyűgöző panorámás kilátásnak is, amely mindennapokat különleges élménnyé varázsolja.

Összességében ez a lakás remek választás lehet azok számára, akik egy modern, felújított, tágas otthont keresnek csodálatos kilátással, kedvező fenntartási költségekkel, kiváló közlekedési lehetőségekkel egy dinamikus, de mégis nyugodt környéken. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tegyen szert álmai otthonára!

hirdetés
© 2018