46 900 000 Ft
852,7 E Ft/m2
46,9 M Ft
852,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 2+1 szobás lakás eladó

55  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok Budapest XX. Kerületének Erszébetfalva településrészén, a központtól nem messze, csendes, nyugodt mellékutcában egy belső kétszintes, 55 négyzetméteres, dupla fürdőszobás, amerikai konyhás nappali + két szobás, kertkapcsolatos lakást.

2017-ben épült ingatlan, 7 lakást foglal magában, közös kertrésszel, osztatlan közös tulajdonként, hivatalos használati megosztással szabályozva mindenkinek a saját tulajdonrészét. Az ingatlan téglából épült, a műanyag nyílászárókkal és szigeteléssel. Fűtéséről mennyezeti infrapanel, és szintenként 1-1 db hűtő-fűtő klíma gondoskodik, míg a melegvíz el látását okos bojler biztosítja.

Az ingatlant magas fal óvja meg a kíváncsi tekintetektől, a belső közös udvar és a lakás az utcaszinthez képest magasabban fekszik. A lakáshoz tartozik egy külön, lekerített saját telekrész, valamint egy kerti tároló is.

Elrendezése: a földszinten, amerikai konyhás nappali és egy fürdőkáddal és wc-vel felszerelt fürdőszoba található. A nappali kertkapcsolatos, kijárattal a privát kertbe.Az emeletre felérve, a közlekedőből egy tágas, világos hálószoba, valamint egy kisebb félszoba található. A félszobából nyílik egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.

Az ingatlan lakóközössége jó, normális, kultúrált emberek alkotják. A közös kert karbantartott, esztétikus, mediterrán hangulatú.

A lakás elhelyezkedése megfelelően ötvözi a csendes mellékutca és a minden igényt kiszolgáló központ közelségét. Az otthon töltött idő nyugodt hangulatban tud telni, de ha bármit el kell intéznünk, akkor azt kényelmes séta távolságon belül megtehetjük. Pár perces sétára található több kiszolgáló egység mellett a Tátra téri piac is, de a központ sincs messze. Közlekedni mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel tökéleseten lehet. A parkolás közterületen, ingyenesen megoldható.



Ajánlom ezt az ingatlant fiatalabb vagy idősebb pároknak, egyedülállóknak és családoknak egyaránt hiszen méretét és elosztását tekintve megfelelő választás. Akár befektetésnek is kíváló megoldás, 3 éve albérlők lakják az ingatlant, ami Augusztustól költözhető.

Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 46,9 millió forint.

Az ingatlan permentes, jogilag rendezett, rövid időn belül birtokba vehető.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

hirdetés
© 2018