23 900 000 Ft
569 E Ft/m2
23,9 M Ft
569 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Pesterzsébeten, 1 szobás

42  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Másfél Szobás Lakás Pesterzsébet Erzsébetfalván, Kiváló Közlekedéssel!

Szeretne egy barátságos és kényelmes otthont Pesterzsébet szívében? Most itt a lehetőség! Eladó egy másfél szobás, közepes állapotú lakás Erzsébetfalván, egy osztatlan közös udvaros társasházban. Az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik a nyugodt környezetet és a jó közlekedési lehetőségeket keresik.

A lakás elrendezése praktikus, a másfél szoba kényelmes életteret biztosít, amely igény szerint felújítható és saját igényei szerint alakítható. Az osztatlan közös udvar lehetőséget ad a szabadban töltött idő kellemes eltöltésére, ahol a lakóközösség tagjai is kikapcsolódhatnak.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a Tátra Téri Piachoz közel található, így a mindennapi bevásárlás könnyedén megoldható. A közlekedés is rendkívül kényelmes: a Határ úti metróállomás néhány perc alatt elérhető, így gyorsan bejuthat a város központjába. Az utcában közlekedő 52-es, 2B és 51-es villamosok biztosítják a gyors és kényelmes közlekedést a város különböző pontjaira.

Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető, a tulajdoni viszonyok rendezettek, ami megkönnyíti az adásvételt. Ez a lakás tökéletes választás lehet első lakásnak, de akár befektetésnek is kiválóan alkalmas.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy megtekinthesse ezt az ingatlant és további részleteket egyeztethessünk!

hirdetés
© 2018