42 900 000 Ft
780 E Ft/m2
42,9 M Ft
780 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás, Pesterzsébeten, Budapest

55  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk Pesterzsébet Erzsébetfalva részén, kiváló közlekedés mellett egy 1970-es években épült IX szintes, műszakilag és esztétikailag is felújított állapotú, 55 nm-es 2 szobás erkélyes lakást. 


Finanszírozás
Az ingatlan, készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitellehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt, díjmentes ügyintézéssel egybekötve.


Műszaki
Teljeskörűen felújított lakás, amelyet műanyag ablakokkal, biztonsági ajtóval, klímával és cserélt vezetékekkel láttak el. A lakás modern és friss, az új műanyag ablakok pedig biztosítják a jó hőszigetelést és csökkentik az energiafelhasználást.
A lakás biztonsági ajtóval rendelkezik, ami növeli a lakás biztonságát. A klíma pedig gondoskodik a kellemes hőmérsékletű légkondicionálásról a nyári melegben. A vezetékek cseréje is megtörtént, így a lakás további javításokra nem szorul.
Ha egy modern, biztonságos és kényelmes lakást szeretne vásárolni, amelynek energiafelhasználása alacsony, akkor ezt az ingatlant érdemes megnéznie!
Akár teljes berendezéssel együtt!

Környék
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a városközpont és az összes fontosabb hely könnyen elérhető. A környék nyugodt és biztonságos, ideális otthoni kikapcsolódásra.

Közlekedés
A közeledésnél fontos szempont, hogy a HÉV megálló 5 perc, a buszmegállók szintén 5 perc sétára vannak. 

Parkolás
Ingyenes parkolási lehetőség a kerületben.

Ajánljuk
Ha szeretne egy kényelmes, modern és új lakást vásárolni, akkor ne habozzon, és tekintse meg ezt a csodálatos lehetőséget!

Részletekért hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018