47 300 000 Ft
706 E Ft/m2
47,3 M Ft
706 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Pesterzsébet, Budapest, 2+1 szobás

67  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest 20. kerület, centrumában eladó egy 3. emeleti, 67 m2-s , 3 szobás, felújított, tágas, világos. tehermentes lakás!

Az ingatlan csúsztatott zsalus technologiával épült. A lakás elrendezése rendkívül jó. Kérem nézze meg az alaprajzot. Az egyedi mérős távfűtésnek köszönhetöen a lakás rezsije nagyon alacsony.
A környék infrastruktúrája kiváló. Bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, tömegközlekedés pár perc sétával alatt elérhetőek.
Tömegközlekedés minden irányban megoldott. A teljesség igénye nélkül: Boráros tér, Csepel, Soroksár, Kispest. Autóbusszal a Határ úti metró is pár perc alatt elérhető.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Kérdés , mutatás esetén hívjon bizalommal! Ref. szám:M279046 Az ingatlan 3 gyermekre igényelhető CSOK +-ra is megfelelő.
Ebbe a lakásba tényleg csak beköltöznie kell. A felújításokkal már nem kell vesződnie.

hirdetés
© 2018