61 900 000 Ft
923,9 E Ft/m2
61,9 M Ft
923,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Pesterzsébet, 2+1 szobás

67  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk egy teljesen felújított, gépesített, bútorozott lakást, mely 67 négyzetméteres területével ideális választás fiatal pároknak, családoknak vagy befektetési célból. Az ingatlan kiemelkedő tulajdonsága a lenyűgöző panoráma, amit a beépített erkélyen állva élvezhet a leendő tulajdonos minden nap.

A ház:
Az 1980-ban épült ház kiváló állapotban van a folyamatos karbantartásnak köszönhetően.
A szigetelése megtörtént.

Lakás:
Az előszobába a 10 ponton záródó fém biztonsági ajtón keresztül jutunk be. jobb kéz felől található a konyha, mely átadó pulttal kapcsolódik a tágas nappali-ebédlőhöz, melyből a beépített, üvegezett erkélyre léphetünk ki.
Az előszobából balra fordulva a közlekedőből nyílnak a további helységek. Bal oldalon a kamra, háztartási helység és a wc kapott helyet.
Jobb kéz felől az egyik hálószoba, melyből ajtó nyílik a másik szobába, amelyből a gardróbon keresztül a fürdőszobába léphetünk be.

Műszaki:
A lakás korszerű távfűtéssel rendelkezik egyedi mérővel, így a fűtés költsége mindig az aktuális fogyasztásnak megfelelően alakul. A komfort érzetét tovább fokozza a lakásban elhelyezett két hűtő-fűtő klímaberendezés, így a nyári hónapokban is kellemes hőmérséklet biztosított.
A szigetelés megtörtént, a nyílászáró csere, víz-csatorna, villany hálózat cseréje valamint a fűtésrendszer korszerűsítése 2010-ben valósult meg.
Okos wifi hálózat, ledes applikációs világítás került kialakításra a lakásban.

Parkolás:
Az utcán ingyenesen lehetséges.

Infrastruktúra:
Az ház elhelyezkedésének köszönhetően minden megtalálható a közelben:
Általános Iskola, Gimnázium, játszótér, fitnes park, orvosi rendelő, Penny..


Az ingatlan teljes bútorzattal kerül értékesítésre, beleértve a magas minőségű, modern stílusú berendezéseket, amelyek tökéletes összhangban állnak az ingatlan frissen felújított állapotával. A gépesítés szintén része az ajánlatnak, magában foglalva a konyhai gépeket és egyéb eszközöket, amelyekkel a mindennapi élet könnyebb és kényelmesebb lesz.


Ez az ingatlan nem csak otthona lehet, de akár befektetési célból is kiváló választás, hiszen a környék infrastruktúrája és a lakás minősége hosszútávon is értékálló befektetést kínál.
A lakás kiváló elosztású, tágas terekkel rendelkezik, melyek kihasználtságát tovább növeli a beépített erkély, ahonnan a város panorámája tárul elénk.
Az állapotát tekintve az ingatlan kifogástalan, csak költözni kell bele, nem igényel további beruházásokat.

Finanszírozás:
A lakást készpénzzel és banki hitellel is megvásárolható.

Ha felkeltette érdeklődését ez a páratlan lehetőség, ne habozzon, hívjon bármikor egy személyes megtekintés vagy további információk céljából.

Várom jelentkezését, hogy bemutathassam Önnek ezt a különleges ingatlant!

hirdetés
© 2018