34 900 000 Ft
658,5 E Ft/m2
34,9 M Ft
658,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Havannatelepen, 2 szobás

53  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a 18. kerületben a Havanna utcában egy két szobás, világos, erkélyes, örök panorámás lakás.

Az ingatlan folyamatos felújításokon esett át, így új a bejárati ajtó, valamint az összes nyílászáró műanyagra lett cserélve, szellőztető rendszerrel, a konyhában reluxával. A konyhabútor egy éve lett kicserélve. A lakás minden helyisége, valamint az erkély is új járólapot, illetve laminált padlót kapott. A lakás ablakai nagyok, így ennek és fekvésének köszönhetően egész nap világos. Az ingatlanba belépve a közlekedőbe érünk, innen nyílik minden helyiség, jobbra a gardrób, a fürdőszoba, valamint a WC, szemben a konyha található, bal kéz felől pedig a két nagyszoba. A szobák egybe is nyithatóak. A kisebb szobából nyílik a 4 nm-es erkély, mely gyönyörű kilátásával és csendességével kitűnő pihenési lehetőséget nyújt új tulajdonosa számára. A konyha- és a fürdőszobabútor az ár részét képezik, a gardrób bútor megegyezés kérdése. A lakásban minden egyedi mérős. A társasház lakóközössége jó, csendes, anyagi helyzete rendezett. A felújítások folyamatosak, a tetőt szigetelték, legutóbb a lift lett megcsinálva, új nyílászárók kerültek beépítésre, valamint új járólapot kapott az épület. Kamerarendszerrel is el van látva. Jelenleg a postaládák cseréje várható.

Kitűnő választás egyedülállóknak, pároknak, valamint családoknak is.

A közelben minden megtalálható, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, futópálya, bevásárlási lehetőségek. A KÖKI tömegközlekedéssel 10 perc alatt elérhető.

A lakástól 2 perc sétával elérhető az 50-es villamos, a 36, 93A, 136, 132E, 142E busz, valamint a 914-es éjszakai járat megállója.

Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018