37 800 000 Ft
713,2 E Ft/m2
37,8 M Ft
713,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Havannatelep, 1+2 szobás

53  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy gyönyörű, napfényes. erkélyes lakás a Havanna lakótelepen, amely egy 11 emeletes panel épületben található. A 10. emeleten található lakás egy plusz két fél szobás, szép állapotú, és remek választás lehet azok számára, akik szeretik a város közelségét, de mégis csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni.

Ez a lakás tökéletes választás lehet első otthonnak, fiatal pároknak vagy akár befektetési céllal is. A kényelmes méret, 53 négyzetméter, a modern felszereltség és az ideális elhelyezkedés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a lakás igazán vonzóvá váljon a piacon.

Az ingatlan elhelyezkedése ideális mindazok számára, akik a városi élet minden előnyét szeretnék élvezni, miközben egy nyugodt, kellemes otthonra vágynak. A lakótelep közelében számos üzlet, iskola, és tömegközlekedési lehetőség található, így a mindennapi élet praktikus és kényelmes lehet.

A lakás jellemzői között szerepel a távfűtés egyedi mérővel, ami lehetővé teszi a fogyasztás pontos nyomon követését és gazdaságos működését. Az ingatlan kényelmi felszereltségére jellemző a gyönyörűen gépesített konyhabútor és a klíma, amely hűvösen tartja a lakást a nyári hónapokban.

A Duna House teljes kínálatával állok vevőink rendelkezésére, számukra a szolgáltatásunk teljesen ingyenes. Profi ügyvédi és Hitelcentrumos
háttér.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon bizalommal a részletekért és egy személyes megtekintésért!

hirdetés
© 2018