39 500 000 Ft
840,4 E Ft/m2
39,5 M Ft
840,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Újpalotán, Páskomliget utca, 2 szobás

47  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk a Páskomliget utcában egy X. emeleti, kétszobás, gardróbos, 47 nm + 6 nm-es előszobával megnövelt, 2022-ben felújított panellakást.

A felújítás során az összes hideg-, és melegburkolatot kicserélték, az ablakok is hő-, és hangszigeteltek lettek. Amellett, hogy a konyha is megújult, helytakarékossági szempontok miatt a mosógép a fürdőszobából ide lett áthelyezve.

A lakás élvezi a X. emelet nyújtotta zárószint minden előnyét. Hiszen nincsenek fölötte hangoskodó szomszédok, nincsen –az oly gyakori- beázás a felső szomszédoktól, nincsen akkora zajterhelés, mint az alsóbb szinteken, és ha véletlenül rossz lenne a lift, akkor a szomszéd lépcsőházból kényelmesen megközelíthető a lakás.

A lakóközösség jó, folyamatosan karbantartják a házat.

Mivel az ingatlan Újpalota központjához közel található, ezért az infrastrukturális ellátottsága ideális, hiszen iskola, óvoda, gyógyszertár, bank és számtalan bevásárlási lehetőség (Vásárcsarnok, Pólus Center Ázsia Center) gyalogos távolságra található.

A tömegközlekedési adottságai is figyelemre méltóak, hiszen a belváros több irányból gyorsan, akár átszállás nélkül is elérhető. Parkolni a ház előtt díjmentesen lehet.

Ajánlom azoknak, akik szeretnének egy felújított, barátságos otthont maguknak, és nem szeretnének a felújítással járó kellemetlenséggel foglalkozni.

Igény esetén teljes körű, díjmentes hitelügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, forduljon hozzám bizalommal.

hirdetés
© 2018