40 500 000 Ft
764,2 E Ft/m2
40,5 M Ft
764,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XV. kerület Énekes utca

53  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

CSEND, NYUGALOM, MADÁRCSICSERGÉS ! PANORÁMÁS, NAGY ERKÉLYES 2 szobás lakás eladó Rákospalota kertvárosában, GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL ÉS SAJÁT 4 NM-ES TÁROLÓVAL!
Ez a kitűnő adottságokkal rendelkező hangulatos ablakos konyhás, ablakos fürdőszobás otthon egy zárt kerttel rendelkező téglaház III. emeletén helyezkedik el. Egész nap fényárban úszik, 3 nm-es erkélye délnyugati fekvésű, szélvédett. A hálószobából és a nappaliból is csodás panoráma tárul a szemünk elé a budai hegyek irányába. Szobái tágasak, világosak. Az étkezős konyha mellett KAMRA is helyet kapott. A tömör fenyőfa konyhabútor és a beépített gardróbszekrények az ár részét képezik.
A nyílászárók a nappali kivételével műanyag thermo ablakokra lettek cserélve, a kéményeket néhány éve bélelték ki, a vízórák cseréje a tavalyi évben történt meg.

A lépcsőház tiszta, karbantartott (az ablakokat néhány éve cserélték.) Lakóközösség csendes, kulturált a kert rendezett, árnyas, ősfák és virágok díszítik.

Közelben bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, közértek. Közlekedés kiváló (villamos, busz, M3, M0 autópálya).


Hívjon bizalommal a hét bármely napján.

hirdetés
© 2018