53 000 000 Ft
898,3 E Ft/m2
53 M Ft
898,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Kispesten, 3 szobás

59  m2 alapterület
3 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kispest Legszebb Panellakása!

A XIX. Kerület közkedvelt részén, a Rákóczi utcában, eladó, egy 7. emeleti, prémium kategóriás, nagyon világos, harmonikus elrendezésű, nyugalmat árasztó, igényesen felújított 59 nm-es panellakás!

A felújítás során kicserélésre kerültek a burkolatok, a teljes villany-, és vízhálózat, egyedi konyha került beépítésre, a konyha és a fürdőszoba is megújult.
A műanyag thermo nyílászárók redőnyösek, az összes világítás energiatakarékos ledes fényforrás.

A gépesített konyhabútor, az étkezőasztal a székekkel, a beépített gardróbok, a fürdőszoba felszerelés, és a légkondicionáló berendezés is a vételár részét képezi.

Közlekedési adottságai kiválóak, az 42-es villamossal 10 perc alatt a Határ úton lehetünk, éjszaka is 15 percenként járnak a buszok a belváros felé.

A kényelmünket szolgáló összes szolgáltatás - bevásárló központ, piac, gyógyszertár, óvoda, iskola, stb., karnyújtásnyira található, gyorsan elérhető.

A lakás az adottságainak köszönhetően ideális lehet családoknak és egyedülállóknak, fiataloknak és időseknek, magáncélra vagy befektetésnek egyaránt!

Túlzás nélkül állítható, hogy ezzel a lakással csak nyerni lehet, már csak a kulcsait kell a kezünkben érezni!

Ha felkeltette érdeklődését, ez a kitűnő paraméterekkel rendelkező ingatlan, további kérdéseivel, megtekintésért, kérem hívjon, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018