42 500 000 Ft
745,6 E Ft/m2
42,5 M Ft
745,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XIX. kerület Dobó Katica utca

57  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó lakás Budapest 19. Kerület szívében!

A társasház 1950-ben épült. A lépcsőház zárt, lift nincs.
A lakóközösséget többségében fiatalok és családosok alkotják. A háznak saját növényzetű, zárt kertje van. A közös költség 28.000 forint.

Összesen 4 szint található a házban. A 3. emeleti lakás 54 nm-es. 2 hálószoba található benne és egy nappali. A válaszfalak gipszkartonból vannak, így bármikor mozgathatóak. A nappaliból nyílik az utcára és a városra néző erkély. A másik erkély pedig a belső rendezett udvarra néz. A nappaliban és a mellette lévő szobában a szinte frissen cserélt ajtókra, ablakokra redőny és szúnyogháló is felszerelésre került. A fürdő és az illemhelyiség külön helyiségben találhatóak. A konyhában kialakítottak egy kis étkező részt is, valamint spejz is található itt. A lakáshoz igényelhető tároló, valamint padlás is.

A tömegközlekedés 5 perces sétával megközelíthető, a helyi piac szinte a szomszédban van. A Köki terminál és kisebb boltok is szintén a közelben fellelhetőek!

Ha elnyerte tetszését ez a remek lakás, de nem rendelkezik a vételár teljes összegével, szuper hiteltanácsadóink díjmentesen segítenek Önnek a legjobb hitelinstrukciókkal.

Kérdés esetén illetve, ha szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018