40 000 000 Ft
816,3 E Ft/m2
40 M Ft
816,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Budapest

49  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

2 SZOBÁS, ERKÉLYES, NAPFÉNYES LAKÁS AZ ÖRS VEZÉR TÉRNÉL

Ha szereted az IKEA menüjét, vagy csak jól kiadható, központi helyen lévő lakást keresel befektetésnek, akkor ez a 49 nm-es, világos, jó beosztású, 7. emeleti panellakás az Örs vezér térnél, az IKEA közelében neked való! 2 külön és egybe is nyíló napfényes szoba, erkély, fürdőszoba, külön WC, L- alakú közlekedő - végig beépített gardróbszekrénnyel, valamint egy praktikus, kisebb konyha jellemzi a lakást. Nemrég lettek festve a falak, a konyhabútor mellett a hűtőszekrény, a mosógép és a 2 személyes franciaágy is a lakásban marad az új tulajdonosnál, így akár azonnal is költözhető.
Távfűtéses egyedi méréssel, a közös költsége 11.000 Ft. Nagyobb parkoló található a ház mögött, ahol bejelentett lakcímmel a parkolás ingyenes. Pár percre található az Árkád, a Sugár, az IKEA, és gyorsan elérhető a 2-es metró, a HÉV, valamint többféle busz, trolibusz és villamos is.

Az ingatlan teher- és hitelmentes és azonnal birtokba vehető. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, nyugodtan hívjon a hét bármely napján!
Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.
M261293

hirdetés
© 2018