95 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
95 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Alsórákos, 3 szobás

62  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

NÉGY ERKÉLYES, ZÁRT KERTI PANORÁMÁS, MÉLYGARÁZSOS, LIFTES zuglói lakás eladó. Ez egy 2004-ben épült, kiváló állapotú, XIV. kerületi 4 szintes/14 lakásos társasház egyik 3. emeleti, 62 nm-es, 1+2 szobás, kifejezetten napfényes, praktikus elrendezésű otthona. A VÉTELÁR TARTALMAZ a mélygarázsban egy AUTÓBEÁLLÓ HELYET és egy 3 nm-es TÁROLÓHELYISÉGET is, amelyek összevetve 7 millió forint értéket képviselnek. Opcionálisan lehetőség van még egy parkolóhely bérlésére is a mélygarázsban. Emellett a közterületen is díjtalan a parkolás.

Minden szobához erkély tartozik, amelyek a hátsó zöld kertre és az oldalsó udvarrészre néznek.

A fűtés gáz-cirkóval üzemeltethető, egyedi méréssel. A hűtésről pedig egy nappaliban elhelyezett klímaberendezés gondoskodik.

Beépített, gépiesített konyhabútorral és hálószobai gardróbszekrényekkel, valamint redőnyökkel felszerelt lakás.

Zugló legkedveltebb részén, nyugodt, csendes környékén, az újépítésű házak, valamint a Paskál Gyógy- és Strandfürdő, illetve a Rákos-patak közeli szomszédságában helyezkedik el.

Kiváló megközelíthetőségű ingatlan, tömegközlekedéssel is a 82-es trolibusszal pár megállónyi távolságot megtéve az Örs vezér térre, avagy a Bosnyák térre könnyedén eljuthatunk.

A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, CSOK megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés esetén kérem, hivatkozzon az M272125-ös azonosítási számra!

hirdetés
© 2018