28 000 000 Ft
800 E Ft/m2
28 M Ft
800 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 35 négyzetméteres, 1+1 szobás

35  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a 14. kerület Bácskai utcában a Bosnyák térhez közel egy felújított, első emeleti 35 m2-es, 1 szobás, fekvésből adódóan rendkívül világos erkélyes lakás.
Az előszobából nyílik a belső kertre néző tágas konyha, spejz/kamra, külön wc, délkeleti fekvésű nappali/hálószoba, amelyből nyílik a kádas fürdőszoba. A lakáshoz egy saját, zárható tároló is tartozik a pinceszinten.
A felújítás során redőnnyel felszerelt műanyag nyílászárók és új biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A szobában laminált padló, a többi helyiségben járólap található.
A havi közös költség az átalány vízdíjjal együtt: 9410 Ft. A gáz és villanyfogyasztás egyedi mérőóra szerint kerül elszámolásra. A meleg vizet villanybojler biztosítja, mely éjszakai áramra van kötve. A fűtés gázkazánnal történik.
A közelben van a bosnyák téri vásárcsarnok, élelmiszer boltok, a Városliget 15 perc séta távolságra. Villamossal a Mexikói út és Örs vezér tér, busszal a belváros 10 perc alatt elérhető. A parkolás a ház előtt az utcán ingyenes.
Amennyiben a lakás felkeltette érdeklődését, várom jelentkezését a megadott elérhetőségek egyikén. Az ingatlan hétköznapokon délutánonként, illetve hétvégén előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

Az értékesítéshez ingatlanközvetítőt nem kívánunk igénybe venni.
Kérjük, tartsa tiszteletben kérésünket!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018