63 000 000 Ft
887,3 E Ft/m2
63 M Ft
887,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Angyalföldön, 2+1 szobás

71  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

*** CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! ***
Budapesten 13. kerületben Angyalföld Lőportáldűlőn a Gidófalvy Lajos utcában 2+1 szobás, erkélyes lakás eladó!
Az ingatlan egy kifizetett panelprogramos ház 8. emeleti lakása. Alapterülete 71 m2, amelyben 3 különnyíló szoba, étkező, ablakos konyha, külön WC, fürdőszoba, gardrób, előszoba és egy DK tájolású beépített erkély található.
Fűtése távfűtés, a közös költség 18740 Ft, víz, villany egyedi fogyasztás alapján.
A DK tájolású lakás rendkívül világos, jó elrendezésű, felújított állapotú. Műanyag ablakokkal, a nappaliban és az egyik szobában hűtő-fűtő klímával rendelkezik.
Közlekedés: M3 metró, 1-es és 14-es villamos és 105-ös busz, 79-es és 75-ös troli megállói a közelben.
Amennyiben egy beköltözhető állapotú, igényes lakást keres megtalálta!

M279114
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018