52 500 000 Ft
1,2 M Ft/m2
52,5 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület Nándorfejérvári út

44  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok tégla építésű 44 m2 alapterületű 1+1/2 szobás, teraszos REZSI VÉDETT társas házi lakást.
A lakás helységei :
-Nappali : 18 m2
-Szoba : 8 m2
-Konyha : 6 m2
-Fürdőszoba : 5 m2
-Előszoba : 7 m2
-Terasz : 3,5 m2
A nappali és a szoba napsütötte, külön nyíló, utcára néző ablakos, északnyugati tájolású. A nappaliból nyílik a 3,5 m2 alapterületű terasz, mindkét szoba parkettával burkolt. A konyha utcára néző, nagy ablakos, beépített konyhabútorral, gáztűzhellyel, hűtővel, mikrohullámú sütővel gépesítve. A fürdőszoba zuhanykabinnal , mosdóval felszerelt, a toalettel egy helységben kapott helyet, a szellőzés szellőzővel megoldott. Az előszoba beépített szekrényekkel felszerelt, ami az itt lakók kényelmét szolgálja. A fűtés gázkonvektorral megoldott, a meleg víz gáz vízátfolyós melegítővel, vízórával felszerelt lakás, a kémény ki lett bélelve. A lakás korábban felújításon esett át, felújították az elektromos vezetékeket, víz-cső hálózatot, új műanyag ablakokat kapott és új burkolatokat.
Nagyon kedvező a rezsi !
A lakáshoz közös zárható tároló tartozik.

A házról :
Jó lakóközösségű, karbantartott, anyagilag rendezett. Szigetelt, a házban nincs lift.

Ideális gyermekeseknek a zöld parkos kertvárosi hangulattal, kiváló közlekedéssel. Értékálló befektetés rövid vagy hosszú távú kiadásra.

Ha további kérdése merülne fel vagy szeretné megnézni keressen bizalommal a hét bármely napján, akár az esti órákban is.

Cégünk ügyfelei számára szolgáltatásaink ingyenesek :
szaktanácsadás, hitel és biztosítás személyre szabottan széles portfólióból, valamint kedvezményes ügyvédi hátteret biztosítunk!

hirdetés
© 2018