52 900 000 Ft
1,4 M Ft/m2
52,9 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület Hamzsabégi út

38  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a XI.ker Hamzsabégi úton egy 38 m2-es, lodzsás, amerikai konyhás nappali plusz 1 hálószobás, I.emeleti, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, kiváló elosztású lakás.
Épület:1960-ban épült, három emeletes. Az épület külső homlokzatának felújítása tervben van. Jelenleg az esővízelvezetők cseréje folyik. A lakóközösség barátságos rendezett.
Lakás: Belépés után az előszobában találjuk magunkat, mellyel szemben a barátságos étkezős amerikai konyha található. A bejárattól balra található a WC-vel és káddal felszerelt fürdőszoba. Barátságosan meleg elrendezésű nappaliból nyílik a hálószoba, mellette a lodzsa, melyre egy kávézóasztal is kényelmesen elhelyezhető.
Az ingatlant a tulajdonos 2023-ban felújította. Teljes villamoshálózat víz- és gázrendszer felújítását is beleértve. Ide már csak az ágyat és a ruhákat kell hoznia az új tulajdonosnak. A konyhabútor is az ár részét képezi.
Az ingatlanhoz egy 2 m2-es pincerekesz is tartozik.
A lakás teljesen tehermentes, akár banki finanszírozással is megvásárolható.
A környéken a parkolás ingyenes és szinte mindig van elérhető közelségben parkolóhely. Járművel a társasházak belső udvarán sorompóval elválasztott területen is lehet parkolni.
Buszok, villamosok a közelben és az autópálya is itt kezdődik pár száz méterre. Viszont az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan mégis csendes barátságos, biztonságos.

  • Épület emelet: 2.
hirdetés
© 2018