41 900 000 Ft
855,1 E Ft/m2
41,9 M Ft
855,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás, Újhegyen, Budapest

49  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy 49 négyzetméteres, 2 szobás lakás a kőbányai Óhegy park közvetlen közelében található rendezett társasházban. A lakás az első emeleten helyezkedik el, és közepes állapotú. Az ingatlan alacsony rezsiköltségekkel rendelkezik, így ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének takarékosan élni.
A szobákban laminált parketta található, míg a többi helyiségben járólap burkolat van. A fűtésről távfűtés gondoskodik, ami tovább csökkenti a fenntartási költségeket. A társasház jó lakóközösséggel rendelkezik, és tisztaság jellemzi.
A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, gyalogtávolságra elérhetőek bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák. A lakástól mindössze 1 perc sétára található a kőbányai kedvenc Óhegy park, ami 20 hektár zöldterületen fekszik. A parkban számos kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre, többek között játszóterek, focipályák, kosárlabdapályák, valamint szabadtéri fitnesz eszközök is elérhetőek.

Az ingatlan közlekedési szempontból kiváló adottságokkal rendelkezik. Az 85, 185-es buszmegállók csak egy karnyújtásnyira vannak, míg a 95, 117-es buszok és a 28, 37-es villamosmegállók mindössze 10 percre találhatóak a lakástól. Ezek a járatok rugalmasan megközelítik Örs vezér teret mindössze 10 perc alatt, valamint könnyedén elérhetőek Kőbánya Kispest (15 perc), Kőbánya Városközpont (5 perc) és Blaha Lujza tér (25 perc) tömegközlekedési csomópontjai.
Emellett a lakás közelében találhatóak a Kőbánya-alsó és Kőbánya-felső vasútállomások, így gyorsan és könnyedén elérhető Budapest belvárosa, valamint számos vidéki város és település is. Ez a kiváló közlekedési infrastruktúra lehetővé teszi a lakók számára, hogy könnyen és gyorsan eljussanak bárhová a városban és annak környékén, így maximalizálva az életminőséget és a mobilitást.
M278408
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018