89 800 000 Ft
2,3 M Ft/m2
89,8 M Ft
2,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva

39  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest szívében, a Corvin sétányon eladó egy gyönyörű állapotú, nyolcszintes liftes téglaépítésű társasház hetedik emeletén található

39 négyzetméteres, plusz egy 5 négyzetméteres erkéllyel rendelkező otthon.

A lakás hűtő-fűtő klímaberendezéssel van felszerelve, és magas emeleti szint miatt egész nap ragyogóan világos.

A lakásba belépve egy tágas előszobába érkezünk, ahonnan jobbra nyílik a fürdőszoba, majd egyenesen haladva a hálószoba. Az előszobából balra fordulva pedig a gyönyörű panorámás, amerikai konyhás nappaliba léphetünk, melyhez egy csodálatos erkély is tartozik, ahonnan a belső udvart is megcsodálhatjuk. A belső kert mellett található egy wellness központ is, mely ideális lehetőséget kínál a maximális kikapcsolódásra.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető a környéken: kaszinók, drogériák, kávézók, edzőtermek és wellness központok. A sétányon találhatóak még a NOKIA és IBM irodaházak is. Emellett rövid sétára található a Semmelweis Orvostudományi Egyetem és a Magyar Közszolgálati Egyetem is.

Az ingatlanban engedélyezett az Airbnb.
Kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel is rendelkezik, mivel a 4-6-os villamos megállója mindössze 2 percre található.
M279030
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018