75 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
75,9 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Palotanegyed, 2 szobás

72  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ASZTORIÁNÁL ELADÓ NAGYPOLGÁRI LAKÁS!

Szépen ápolt századfordulós téglaépületben ELADÓ egy 72 nm-es 2 szobás társasházi öröklakás. A szoba ablaka csendes mellékutcára néz, egész délután napfényben fürdik a 4. emeleten. Liftből kettő áll rendelkezésre, tavaly fel is lettek újítva. Az udvar zöldkert, az egykori gondnoki lakásból biciklitároló lett. Minden lakásnak van pincerekesze.

A lakás szépen karbantartott, folyamatosan megújított. Amennyiben megegyezik az ízlésével, hozzá sem kell nyúlnia.
Modern konyhabútor van, mosogatógéppel.

Házközponti fűtés van a házban, a közös költség 38 ezer Ft/hó, ebben benne van a vízfogyasztás is. Ezen felül csak az áram fizetendő.

A házban pár éve cseréltek kazánt, meg lett újítva az áram, le lett szigetelve a tető.
M279127

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018