25 500 000 Ft
980,8 E Ft/m2
25,5 M Ft
980,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 1 szobás lakás eladó, Józsefvárosban

26  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A folyamatosan megújuló Magdolna-negyedben, a Mátyás téren, gondozott park és új építésű házak környezetében eladó egy 26 m2 alapterületű, szoba, konyha, fürdőszoba-WC beosztású, per-, teher- és igénymentes, „rezsivédett”, jó műszaki és esztétikai állapotban lévő, azonnal birtokba vehető és költözhető garzonlakás.
A társasházi épület teljes homlokzati és kapubejáró része felújított, a közös képviselet útján ugyanakkor a Társasház pályázatokon való részvétele folyamatos, így újulhat meg például a belső udvar is a legutóbb megnyert Zöld Udvar pályázat útján.
A lakás belmagassága 3,6 méter, mely lehetővé tette a szobában egy keményfából készült, 7 m2 alapterületű galéria kialakítását is. A konyhában újszerű konyhabútor és gáztűzhely található, melyek szintén a vételár részét képezik. A fürdőszoba-WC zuhanyzós, szintén nemrég felújított. A lakás biztonsági bejárati ráccsal és kaputelefonnal felszerelt, ugyanakkor megtörtént a teljes villamoshálózat szabványos felújítása is (felülvizsgálati jegyzőkönyv rendelkezésre áll).
A lakás melegéről gázkonvektor (gázszerelő által ellenőrizve, szervízelve), melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A gáz- és villany fogyasztás saját főmérőkkel mért, a vízhasználat a közös költségbe épített (közös költség mértéke így 16 758 Ft/hónap).
A Társasház SzMSz-e a rövidtávú bérbeadást sem tiltja!
Az eladó ingatlan fekvése rendkívül kedvező, a belváros közelsége mellett a tömegközlekedés is kiváló (a 4-6-os villamos 5 perc, a 4-es metró 3 perc séta, illetve a 9-es és 99-es buszok megállója a téren találhatóak).
A lakás infrastruktúrája szintén kitűnő, pár perc sétával elérhető: gyógyszertár, orvosi ellátás, benzinkút, posta, piac, bevásárló helyek (Lidl, Aldi, GRoby), futópálya, fitneszpark, egyetemek, iskolák, óvodák, bölcsődék, játszótér.
Várom megtisztelő érdeklődését, ingatlanközvetítők ajánlatát viszont semmilyen körülmények között nem áll módomban elfogadni, ezt kérem tiszteletben tartani!

  • gáz (konvektor)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 2.
hirdetés
© 2018