64 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
64,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Corvinnegyed, Harminckettesek tere, 3 szobás

54  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

*** KÉNYELMES REZSIBAJNOK OTTHON, KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT! ***



A Harminckettesek terén, a körúttól 60 méterre, jó állapotú, TÁGAS BELSŐ KERTTEL RENDELKEZŐ (!!!), referencia lakóközösségű és jó anyagi háttérrel rendelkező Társasházban kínáljuk megvételre, ezt a CSENDES MELLÉKUTCÁRA NÉZŐ, kiváló elosztású, jó állapotú, részben berendezett kényelmes otthont.

Keleti tájolásának köszönhetően, kellemesen benapozott és világos!

A HATALMAS BELSŐ KERTBEN, NYUGODTAN LEHET PIHENNI, OLVASGATNI, AMI NAGYBAN MEGKÖNNYÍTI AZ OTTHON TÖLTÖTT IDŐ, KELLEMES ÉS BIZTONSÁGOS ELTÖLTÉSÉT!

Az amerikai konyhás nappali mellett, két külön megközelíthető szobája, külön fürdő és mellékhelyiség, (igény szerint a fürdőszobához tartozó könnyen kialakítható gardróbhelyiség) és egy kamra is található a lakásban.

A nappalihoz tartozik egy franciaerkély erkély. Az összes nyílászáró új műanyagra lett cserélve, így garantálva az itt élők nyugalmát. Az ablakok redőnnyel felszereltek. A konyhában található gépesített konyhabútor, a vételár részét képezi!

A REZSI NAGYON KEDVEZŐ, mivel a közös költség FŰTÉSSEL és VÍZZEL EGYÜTT 22.000 Ft/hó! Ezen felül csak az elektromos áramért kell fizetni!

A környék infrastruktúrája tökéletes. Szinte minden megtalálható a közelben, ami a kényelmes, belvárosi, kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen.

OÁZIS A BELVÁROS KÖZEPÉN: Az épület belső része parkosított, illetve az udvarban lehetőség van kocsibeállásra, amit a Társasháztól lehet igényelni!!!

A lakás per-, teher és igénymentes. Elsősorban, készpénzes vevők jelentkezését várjuk.

Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni személyesen az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 3.
hirdetés
© 2018