90 000 000 Ft
978,3 E Ft/m2
90 M Ft
978,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 4 szobás lakás, Józsefvárosban, Budapest

92  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS, PANORÁMÁS LAKÁS AZ ORCZY HÁZBAN!

Eladásra kínálunk az Orczy tér és a Kálvária tér között újszerű csendes lakóparkban egy 92nm-es, legfelső (9.) emeleti, utcai nézetű, 4 szobás, napfényes, 2 erkélyes egyedi adottságú panorámás, modern lakás.

Az egész lakás remek adottságú, kiváló elosztású és világos. Az ingatlanban egy kényelmes előszoba fogad minket vendég WC-vel. Az erkélyes panorámás nappali, jól kihasználható életteret biztosít a leendő lakók számára. Nappaliból nyílik az étkezős konyha, továbbá a 2 hálószoba, majd a gardróbon keresztül az erkélyes fő hálószobába érkezünk, itt található a fürdőszoba is. Az ingatlan mivel a legfelső emeleten helyezkedik el, így rendkívüli lehetőség, hogy a lakáshoz használható a tetőterasz is, amely a közös tulajdon.

A lakás pár éve teljes körűen felújított, jól karbantartott állapotú, a a design konyhája is csak néhány éves.

A körbefűtött lakás rezsije rendkívül alacsony, és rezsivédett árakkal számolhatunk.

A biztonságot a 24 órás portaszolgálat szolgálja. A tömegközlekedés tökéletes: busz-troli-villamos megállók a közvetlen közelben. Az infrastruktúra remek.

Parkoló bérelhető igény esetén, a lakáshoz nem tartozik.

A folyosóról nyílik egy közös használatú tároló.

Ajánljuk egyedülállóknak-pároknak, diákoknak, első vásárlóknak, továbbá befektetőknek is egyaránt nagyszerű választás lehet az egyetemek közelsége miatt, de mindenkinek, aki számára fontos, a jó közlekedési adottságok mellett, a belváros közelsége.

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

hirdetés
© 2018