87 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
87 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

77  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166507 hivatkozási számú Budapest VIII. kerületi társasházi lakás. Tetszenek a századfordulós nagypolgári lakások?

Szeretnél olyan helyen lakni ahol jó a közlekedés és minden csak 5 percre van?

Vagy esetleg befektetni szeretnél és kiadni Airbnb-nek?

Megtaláltad!

Gyere és nézd meg ezt a gyönyörűen felújított, századfordulós nagypolgári lakást a belváros szívében!

A lakást 2019-ben teljeskörűen felújították (esztétikai, műszaki), ezáltal egy otthonos, kedves, bájos, de modern kisugárzást kapott. Folyamatosan karban van tartva a lakás, minőségi anyagokkal dolgoztak a felújítás során, így akár azonnal költözhető.

A folyosón és az egyik szobában galéria található, így rengeteg pakolási lehetőség van.

Az energia árak emelkedése miatt a fűtést-hűtést 3 darab energiahatékony inverter klimával oldották meg, így a rezsi költség nagyon kedvező.

A lakás kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A Blaha Lujza tér mindössze 5 perc sétára található, ahol jár a 4-6-os villamos, metró, buszok, így könnyen eljuthat bármelyik városrészbe. A 4-es metró 2 perc sétára található.

A környékről...

A környéken számos egyetem megtalálható, boltok, gyógyszertár, pláza, szórakozóhelyek, éttermek.

Engedélyezett az Airbnb:

A társasházban engedélyezett az Airbnb, így befektetési szempontból ez egy kiváló lehetőség.

Gyere és nézd meg! Várom a hívásod!

Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó Budapest VIII. kerületi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #166507Az Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018