44 900 000 Ft
1,4 M Ft/m2
44,9 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva

31  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Teljeskörűen és igényesen felújított, csendes utcára néző, egyszobás, modern, 31nm-es lakás eladó kiváló közlekedéssel a 8. kerületi Füvészkert utcában.
A nyugati tájolású lakás a háromemeletes tégla ház második emeletén található..Előszoba, konyha, egy 21nm-es szoba, zuhanyzós fürdőszoba, valamint külön helyiségben - kézmosóval, bidézuhannyal ellátott - wc található benne. A konyhapultba beépítésre került a sütő, a főzőlap és a páraelszívó, továbbá a konyhában található egy hűtőszekrény, valamint a mosógép helye is a konyhapult alá került kialakításra. A fűtésről - helyiségenként szabályozható - elektromos padlófűtés gondoskodik, valamint fűtésre optimalizált WI-FI-s hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került. A melegvízellátásról Wi-Fi-s Midea típusú villanybojler gondoskodik, valamint a fürdőszobát a padlófűtes mellett elektromos törölközőszárítóval is fǔthetjük.
A több légkamrás, 3 rétegű üvegezésű ablakok távirányítós alumínium redőnnyel felszereltek. A műanyag bejárati ajtó több ponton záródó, hőszigetelt üvegezésű.
A felújítás során a teljes elektromos és vízhálózat cseréje megtörtént.
A fogyasztás egyedi mérǒk alapján történik.
A modern gépészeti megoldások miatt rezsije rendkívül kedvező.
A Klinikák metró megálló, számos tömegközlekedési és bevásárlási lehetőség, valamint iskolák, óvodák néhány perc sétatávolságra találhatóak.

  • elektromos
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 2.
hirdetés
© 2018