89 800 000 Ft
2,3 M Ft/m2
89,8 M Ft
2,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó új építésű lakás Corvin negyedben a Corvin sétányon, 39 négyzetméteres

39  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest szívében, a Corvin sétányon megtalálható egy eladó ingatlan, mely 39 négyzetméteres, plusz egy 5 négyzetméteres erkéllyel rendelkezik. Ez az ingatlan egy gyönyörű állapotú, nyolcszintes liftes téglaépítésű társasház hetedik emeletén található. A lakás hűtő-fűtő klímaberendezéssel van felszerelve, és magas emeleti szint miatt egész nap ragyogóan világos.

A lakásba belépve egy tágas előszobába érkezünk, ahonnan jobbra nyílik a fürdőszoba, majd egyenesen haladva a hálószoba. Az előszobából balra fordulva pedig a gyönyörű panorámás, amerikai konyhás nappaliba léphetünk, melyhez egy csodálatos erkély is tartozik, ahonnan a belső udvart is megcsodálhatjuk. A belső kert mellett található egy wellness központ is, mely ideális lehetőséget kínál a maximális kikapcsolódásra.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető a környéken: kaszinók, drogériák, kávézók, edzőtermek és wellness központok. A sétányon találhatóak még a NOKIA és IBM irodaházak is. Emellett rövid sétára található a Semmelweis Orvostudományi Egyetem és a Magyar Közszolgálati Egyetem is.

Az ingatlan támogatja az Airbnb-t, és kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel is rendelkezik, mivel a 4-6-os villamos megállója mindössze 2 percre található.

hirdetés
© 2018