34 900 000 Ft
831 E Ft/m2
34,9 M Ft
831 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Palotanegyedben, Budapest, Baross utca

42  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hangulatos, otthonos, csendes, ízlésesen kialakított kislakás, megfizethető áron a Kálvária térnél várja új lakóját.

Közvetlen a Kálvária térnél, a Baross utcában kínálok megvételre egy nagyon csendes, délkeleti fekvésű, udvarra néző, világos, harmadik emeleti, 42 nm alapterületű, kétszobás, galériás, szépen felújított lakást.

A 2016-ban történő felújítás során, új biztonsági zárral ellátott bejárati ajtó lett beszerelve és az ablakokat új, fémbetétes, hőszigetelt, mart üvegűre cserélték. A szobák laminált padló míg a tobbi helyiség járólap burkolatot kaptak. A nagyobbik szobában falba ültetett galéria lett kialakítva. A fürdőszoba szintén felújításra került, ablaka a lichthofra néz. A fűtésről gázkonvektor illetve az egy éve beszerelt hűtő-fűtő klíma gondoskodik, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja.
A rezsi költség rendívűl kedvező.

A ház homlokzatát, tetőszerkezetét, körfolyosóit folyamatosan karbantartják. a lakóközössége pedig csendes, kultúrált.

Elhelyezkedédének köszönhetően a belváros gyorsan elérhető. A Kálvária tér átellenben található, míg az Orczy tér 300-400 méter távolság.
A közlekedés kiváló. A Blaha Lujza tér tíz percen belül elérhető.

Bátran ajánlom ezt a nagyon hangulatos kislakást bárki számára, aki a liftet nékülözni tudja. Kiváló első lakásnak, de akár még egy gyermekkel is kényelmes otthon. Befektetésnek is megállja a helyét, hiszen könnyen kiadható egytemisták számára.
A közelben színház, park, játszótér.

Várom hívását bármely napon, akár az esti órákban is.

hirdetés
© 2018