64 900 000 Ft
821,5 E Ft/m2
64,9 M Ft
821,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VII. kerület cím nincs megadva

79  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

BUDAPEST VII. kerületének Ligetváros városrészében eladó egy 79 m2-es, negyedik emeleti, délkeleti tájolású, felújítandó, polgári lakás.
A ház Nagy István tervei alapján épült 1910-ben, premodernbe hajló szecessziós stílusban. Az épület műemlék jellegű, de nem védett épület.
Kényelmes feljutásra új hívólift van.
A tulajdoni lap szerint két szobás lakásban van még egy kis méretű, személyzeti szoba. Felújítás során célszerű ezt vagy a fürdőszobához
csatolni, vagy gardrob szobává átépíteni. Használati meleg víz ellátás a fürdőszobában lévő bojlerrel biztosított.
A lakás fűtésére a cserépkályhákba beépített HÉRA gázégők szolgálnak. A kéményeket már kibélelték, így a cirkó kazánra történő átépítés
kisebb költséggel járna.
A környék kereskedelmi ellátottsága igen jó, üzletek és szolgáltatók a közelben vannak. Trolibusz és autóbusz megállók pár lépésnyire találhatóak.

M278335
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018