63 900 000 Ft
645,5 E Ft/m2
63,9 M Ft
645,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Garay tér, 3 szobás

99  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

SZERETNE EGY TÁGAS, TÁGAS, VILÁGOS POLGÁRI LAKÁSBAN LAKNI? VAGY INGATLAN BEFEKTETÉST KERES? AKÁR KÉT KÜLÖN LAKÁSSÁ IS ALAKÍTHATÓ INGATLAN!

Eladó Budapest, VII. kerületben, a Garay téren, a Garay Centerrel szemben, egy 3. emeleti, 99 nm-es, 3 szobás, külön konyhás tágas, 2 külön bejáratú felújítandó, tehermentes társasházi lakás.

A lakás felújítandó állapotban van, de ezt lakás rengeteg lehetőséget rejt magában, egy szerethető otthon alakítható ki, a tágas szobáknak, nagy tereknek köszönhetően.
Ugyanakkor a lakás méretéből adódóan és a 2 külön bejárat okán akár 2 külön ingatlan is kialakítható, így befektetésnek is kiváló lehet. A lakás csendes, nyugodt, mert a III. emeletre az utcák zaja már nem hallatszik fel, és a ház előtti utcán csak áthajtási lehetőség van, így a forgalom nem zavaró. Továbbá a Garay Center és a társasház közötti tér biztosítja, hogy a szobák napfényesek, világosak egész nap.

A kialakításból eredően a lakás ideális lehet gyermekes családoknak, akár irodának, vagy befektetési célra is kiváló.
A társasház rendezett, jó állapotú. A lakó közösség barátságos, összetartó.

Bevásárlási lehetőség szintén kiváló, Garay Center a szomszédban. Közlekedés kiváló, a Keleti pu. pár perc alatt elérhető, ahol, számos busz, troli, és villamosjárat megtalálható, valamint az M2, M4 metró is elérhető. A közelben mindenféle üzlet, szolgáltató egység megtalálható. A Városliget 5 perc sétával elérhető.

Igény esetén, kollégáink készséggel segítenek a hitelfelvételi lehetőségek ismertetésében, illetve az adásvételi szerződéshez szükséges ügyvédi szolgáltatásokban!

Ne maradjon le az ajánlatról! Keressen bizalommal, akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018