140 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
140 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás

117  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Azonnal költözhető, I.emeleti, 3 szobás + 2 fürdős, 117m-es tégla lakást kínálunk megvételre a VII.kerületi Rumbach Sebestyén utcában.

A belváros és a bulinegyed szívében elhelyezkedő ingatlan alig pár perc sétára van a Deák Ferenc tértől, Király utcától és az Andrássy úttól is, ennek köszönhetően szó szerint minden megtalálható közvetlen közelében.
Hangulatos kávézók, éttermek, szórakozóhelyek, közértek, művelődési-, és kultúrális lehetőségek.
Tömegközlekedve is könnyen megközelíthető, ugyanis busz, villamos, troli és metró állomás is csak egy karnyújtásnyira van.

Magát az épületet 1942-ben építették. Egyedi és elegáns a tágas, félkör alaprajzú, középen oszlop köré szervezett, galériás előtér is. Innen közelíthető meg a lift és a lépcső, a galériáról pedig az üzletekhez kapcsolódó felső üzletszint. A kétszintes üzletek fölött, az I. és II. emeleten a tulajdonos nem lakásokat, hanem irodákat alakíttatott ki, mint ahogy ennél az ingatlannál is. 


A 8 emeletes liftes ház I. emeletén lévő, frissen felújított ingatlan két lakásból lett kialakítva egy naggyá(117m²), és mivel két bejárata is van, így akár könnyedén két külön lakássá is alakítható, tehát befektetésnek is tökéletes. 
3 szobával + 2 fürdőszobával, szeparált, bútorozott konyhával + kamrával rendelkezik és minden szobához erkély/franciaerkély tartozik.

DNy-i tájolású, napfényes, belmagassága 3méter.
Fa nyílászárók, hűtésre klíma szolgál. Ezen kívül még riasztó, víztisztító van beszerelve extraként.

A 70.000Ft-os közös költség tartalmazza a házközponti fűtést és korlátlan vízfogyasztást is.
Parkolásra utcán van lehetőség, fizetős övezetben.

Osztatlan közös tulajdonú, de megosztással rendelkező, teljesen tehermentes.

Azonnal költözhető!

Az ár irányár, minden ajánlatot megvizsgálunk.

hirdetés
© 2018