81 900 000 Ft
1,5 M Ft/m2
81,9 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Erzsébet körút, 2 szobás

54  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Terézváros központi részén, pár sarok távolságra az Oktogontól, egy századfordulón épült, szép, karban tartott társasház IV. emeletén található az ingatlan.

Az épületben az utóbbi években több felújítás is történt, tatarozva, festve lett a belső homlokzat és a lépcsőház, modernizálták a liftet és az elektromos hálózatot.

A lakás 54nm-es, praktikus beosztásának köszönhetően egy tágas nappali, étkező, egy szeparált háló, konyha, fürdő, illetve előtér található meg (itt, több beépített szekrénnyel)

Műszakilag és esztétikailag is felújított, jó állapotú, cserélve lett az elektromos és vízhálózat, megszépült a konyha, új burkolatok lettek lerakva minden helyiségbe, a fa nyílászárók szintén jó állapotúak.

Közös költsége 25000ft, ami tartalmazza a korlátlan vízhasználatot és a fűtés díját, ezen kívül csak az áramot kell fizetni.

Fűtését központi kazán biztosítja.

Kellemes dél-nyugati tájolásának köszönhetően helyiségei világosak.

A házban az AIRBNB KIADÁS NEM TILTOTT, több lakás is ki van adva, így könnyen megszavaztatható.

A lakás üres, tehermentes, berendezett, gyorsan birtokba vehető.

Lokációja hibátlan, a város központjában található, ahonnan könnyedén elérhető számos turisztikai látványosság, pub, étterem, színház, bevásárlási lehetőség, tömegközlekedési eszköz, rendelő vagy iskolák is.

Tökéletes lehetőség kiadás céljára, de ha saját otthont keres a város központjában akkor is remek lehetőség.

hirdetés
© 2018