140 000 000 Ft
880,5 E Ft/m2
140 M Ft
880,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Terézvárosban, 4 szobás

159  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant


Eladó Budapest VI. kerületében a Dessewffy utcában egy 159 nm-es 2.emeleti belső kétszintes 4 szobás felújított klasszikus stílusú lakás. Az ingatlan alsó szintje EK-i, az emeleti rész EK/DNY-i tájolású, világos, nagyon jó hangulatú lakás.
Az alsó szinten -ez az épület 2. emelete - található a Hajós utcára néző nappali és az abból kétszárnyú, kinyitható ajtóval elválasztott konyha – a két helyiség összenyitható. A konyha mondern, gépekkel felszerelt.
Ezen a szinten, a tágas előtéren túl van még egy fürdőszoba (zuhanyzós), egy jó méretű mosókonyha, ami igény szerint dolgozóvá is lakítható. Ezen helyiségek járólappal burkoltak.
Az alsó szintről belső lépcsőn jutunk fel a lakás 2. szintjére, ez a ház tetőtéri szintje. Itt 3 hálószoba található – minden szoba tőablakos, világos jó méretű helyiség. Ennek a szintnek is van egy modern, sarokkádas fürdőszobája, WC-vel.

Az épület - homlokzat, lépcsőház - felújítása az elmúlt ávekben megtörtént. A házban lift nem működik.
A környék Budepest történelmi belvárosának kiemelt része. Deák Ferec tér, Andrássy út 5 perc séta, az Arany János utcai Metro megálló 2 perc.

A Dunapart, Jókai tér /Liszt Ferenc tér, Gozsdu udvar, Bazilika környékén található éttermi negyedek max. 10 perc sétával elérhetőek. A környéken található a Budapesti Operaház, Színházak, kúltúrális intézmények.

Egy lakás, egy ingatlan Budapest izgalmas belvárosában – befektetési céllal is kiváló.
Bármilyen kérdés, érdeklődés esetén örömmel állunk rendelkezésére.
Rubóczky Tamás / REALIDA

hirdetés
© 2018